Mihaela

HAIRSTYLIST

Pasiunea pentru artă și crearea frumosului m-au adus în domeniul beauty. Timp de 5 ani am muncit alături de profesioniști care au susținut cursuri, seminarii și care m-au ajutat să evoluez și să mă perfecționez la rândul meu. Sunt o fire atentă la detalii, creativă și vin în întâmpinarea nevoilor tale atât în alegerea culorii, a tunsorii cât și în alegerea coafurii pentru evenimentele speciale din viața ta. Pentru mine, look-ul tău final este cartea mea de vizită. Te aștept cu drag să ne cunoaștem!

Alina

MAKE-UP ARTIST

De 7 ani lucrez in acest domeniu minunat al frumusetii si anume sunt make-up artist. Sunt o fire sociabila si ambitioasa. In anul 2013 m-am decis sa transform pasiunea mea pentru machiaj in job si asa am ajuns sa urmez primul curs de initiere in arta machiajului. Cu trecerea timpului, am obtinut specializari atat pentru machiajele de beauty & fashion, cat si pentru machiajele de televiziune si film. In ceea ce priveste abordarea realizarii unui machiaj, imi place sa comunic cu clienta, sa aflu care sunt asteptarile si dorintele ei. Fac asta pentru ca viziunea, nevoile si confortul personal al clientei mele sunt prioritare. Lucrul pe care il iubesc cel mai mult in meseria de make-up artist este ca pot face oamenii sa arate si sa se simta frumosi, deoarece un machiaj reusit reda increderea de sine. O joaca permanenta cu nuante, culori, texturi sublime, umbre si lumini, consider machiajul un exercitiu de imaginatie prin care descopar, invat si ma perfectionez continuu.

ALEXANDRA

NAIL ARTIST

Lucrez în domeniu de 9 ani. De-a lungul timpului am participat la diverse cursuri de perfecționare care m-au ajutat să evoluez. Îmi place extrem de mult ceea ce fac și mă dedic întru totul acestei meserii.

Sunt o fire sociabila, perfecționistă, atentă la detalii, prietenoasa si te aștept să creăm unghiuțele perfecte pentru tine!