Erzsebet

HAIRSTYLIST

Cu pasiune si dedicare lucrez in acest domeniu de 4 ani, timp in care am muncit alaturi de profesionisti si am participat la diverse evenimente, cursuri si seminarii. Nu am incetat niciodata sa ma perfectionez si o fac in continuare. Sunt o fire creativa, vesela, pozitiva si comunicativa. Imi plac foarte mult provocarile si schimbarile radicale. Daca esti curioasa cum pot sa-ti schimb look-ul si daca crezi ca te potrivesti stilului meu nonconformist, te astept la mine in scaun sa cream magie!

Roxana

MAKE-UP ARTIST

De 5 ani lucrez in acest domeniu minunat al frumusetii si anume sunt make-up artist. Sunt o fire sociabila si ambitioasa. In anul 2015/2016 m-am decis sa transform pasiunea mea pentru machiaj in job si asa am ajuns sa urmez primul curs de initiere in arta machiajului. Cu trecerea timpului, am obtinut specializari atat pentru machiajele de beauty & fashion, cat si pentru machiajele de televiziune si film. In ceea ce priveste abordarea realizarii unui machiaj, imi place sa comunic cu clienta, sa aflu care sunt asteptarile si dorintele ei. Fac asta pentru ca viziunea, nevoile si confortul personal al clientei mele sunt prioritare. Lucrul pe care il iubesc cel mai mult in meseria de make-up artist este ca pot face oamenii sa arate si sa se simta frumosi, deoarece un machiaj reusit reda increderea de sine. O joaca permanenta cu nuante, culori, texturi sublime, umbre si lumini, consider machiajul un exercitiu de imaginatie prin care descopar, invat si ma perfectionez continuu.

bianca

Bianca

COSMETICA

Sunt o persoana sociabilă și deschisă oricărei provocări,profesez in domeniu de 2 ani. Iubesc ceea ce fac și cea mai mare satisfacție a mea este sa îmi vad clienta fericita! Detaliile fac diferența ,tocmai de aceea sunt foarte atenta la ele și in același timp perfecționistă !

ALEXANDRA

NAIL ARTIST

Scroll to top