Cristina Chelariu
HAIRSTYLIST

Cu pasiune si dedicatie, profesez in acest domeniu de 3 ani, timp in care am muncit alaturi de profesionisti si am participat la diverse evenimente, cursuri, si seminarii. nu am incetat niciodata sa ma perfectionez, si o fac in continuare.
Sunt o fire creativa, vesela, pozitiva si comunicativa. imi plac foarte mult schimbarile radicale. daca esti curioasa ce se poate face cu look-ul tau, si crezi ca te potrivesti cu stilul meu, te astept la mine in scaun sa cream magie !

Claudia Peter
HAIRSTYLIST

Bună! Sunt Claudia și lucrez ca hairstylist din anul 2015. După terminarea cursurilor de hairstyle m-am mutat în Londra, unde am început să profesez. Timp de 5 ani am făcut parte din echipa unui salon londonez, unde am muncit alături de hairstylisti din toate colțurile lumii, ceea ce m-a ajutat să mă descopăr și să evoluez mult în această meserie. Datorită experienței acumulate, identific foarte ușor textura, stilul și forma care se potrivește oricărei fizionomii. Sunt o fire ambițioasă, perfecționistă, foarte atentă la detalii și înainte de a începe o lucrare îmi place sa identific dorințele Dvs pentru a obține un Look perfect. Sunt un artist în slujba frumuseții, va aștept la Salon Blondy.

Roxana Stan
MAKE-UP ARTIST

De 5 ani lucrez in acest domeniu minunat al frumusetii si anume sunt make-up artist. Sunt o fire sociabila si ambitioasa. In anul 2015/2016 m-am decis sa transform pasiunea mea pentru machiaj in job si asa am ajuns sa urmez primul curs de initiere in arta machiajului. Cu trecerea timpului, am obtinut specializari atat pentru machiajele de beauty & fashion, cat si pentru machiajele de televiziune si film. In ceea ce priveste abordarea realizarii unui machiaj, imi place sa comunic cu clienta, sa aflu care sunt asteptarile si dorintele ei. Fac asta pentru ca viziunea, nevoile si confortul personal al clientei mele sunt prioritare. Lucrul pe care il iubesc cel mai mult in meseria de make-up artist este ca pot face oamenii sa arate si sa se simta frumosi, deoarece un machiaj reusit reda increderea de sine. O joaca permanenta cu nuante, culori, texturi sublime, umbre si lumini, consider machiajul un exercitiu de imaginatie prin care descopar, invat si ma perfectionez continuu.

Monica Elisei
lash artist & Make-UP ARTIST

Am ales sa profesez in domeniul de beauty in urma cu 6 ani, cand am hotarat sa transform cel mai mare hobby al meu in job. De-a lungul timpului , am participat la diverse seminarii si masterclass-uri pentru perfectionare, iar de 1 an de zile am devenit si lashes Artist.
Va astept in salon, sa facem multe lucruri frumoase impreuna!

Scroll to top