Epilare definitiva
LASER ERIDE SMART DUAL

Acest nou sistem laser a fost creat pentru cei mai pretențioși clienți, care caută performanțele optime de epilare definitivă a părului, pentru orice tip de piele.

Procedura de epilare definitivă cu laserul Eride Smart Dual este rapidă, nedureroasă, poate fi efectuată pe toată perioada anului, inclusiv pe pielea bronzată.

DE CE SĂ ÎNCEPI EPILAREA CU LASER?

Începe procedura de epilare cu laser și bucură-te de o piele fină, asa cum ai visat! Scapă de foliculită și renunță la lama de ras sau la ședințele dureroase de epilare cu ceară. Epilarea cu laser este o metodă eficientă și nedureroasă de a scăpa de firele de păr inestetice, care te va face să te simți bine în pielea ta, oricând, oriunde ai fi! 

Tehnicile tradiționale, precum epilarea cu ceară (extrem de dureroasă de altfel) sau cu lama de ras, au fost înlocuite cu noi proceduri estetice de ultimă generație, care se bazează pe tehnologia revoluționară a aparatelor laser și oferă extrem de multe avantaje și siguranță pentru pacienți.

 

 

CUM ACȚIONEAZĂ APARATUL ERIDE SMART DUAL? 

Epilarea cu laser acționează asupra foliculilor firelor de păr și inhibă dezvoltarea rădăcinii, fără sa irite pielea sau sa afecteze țesutul. Cu alte cuvinte, laserul acționează strict sub epiderma, fără să afecteze țesutul.

Acesta este un sistem de laser ce folosește 3 lungimi de unda (Alexandrite 755 nm, Dioda 808 nm, Nd:YAG 1064 nm) si care ne permite posibilitatea epilării tuturor foto tipurilor de piele (I-VI). Datorita celor 3 lungimi de unda, acesta este capabil sa lucreze atât superficial cat si profund, in același timp.

755nm

ALEXANDRITE

Lungimea de undă este considerată standardul de aur în epilarea definitivă. Este extrem de eficientă pentru părul blond și deschis la culoare. Oferă o absorbție mai puternică a energiei, fiind ideală pentru o gamă largă de tipuri de păr și piele.

808nm

DIODE

Lungimea de undă standard pentru epilare definitivă cu laser diodă.

Oferă o penetrare profundă a folicului de păr, cu putere medie spre mare, fiind ideală pentru toate foto-tipurile cutanate și tipurile de păr.

1064nm

Nd:YAG

Lungimea de undă eficientă pentru pielea închisă la culoare.

Se caracterizează prin absorbția mai mică a melaninei, ceea ce o face o soluție eficientă pentru tipurile de piele mai închise la culoare.

AVANTAJELE EPILĂRII DEFINITIVE CU LASER

Confort sporit, deoarece tratamentul cu laser nu doare;

Răcirea aplicatorului până la -5 grade C pentru conforul pielii, astfel încât ședințele vor fi complet nedureroase;

Siguranța, datorita laserului performant folosit

Timp de lucru mai scurt, spre deosebire de epilarea cu IPL, deoarece laserul poate să trateze zone mai mari si mai multe fire de păr în același timp, în doar câteva secunde;

Precizie, datorită faptului ca laserul acționează numai asupra foliculului firului de par, fara sa afecteze tesutul din jur;

Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele;

Poate fi efectuat atât in sezonul rece, cat si vara, luând in considerare recomandarea de a nu te expune la soare cel putin cinci zile inainte si după tratament.