Tratament NASHI Filler Therapy

ServiciiPar scurtPar mediuPar lungPar extra lung
NASHI120150170190
* Pachetul include coafat de zi: perie, placa, impletituri
* Durata tratament aproximativ 1h 30 min
TRATAMENT NASHI FILLER THERAPY

Nashi Filler Therapy este un tratament in 3 pași, cu ulei de argan care ne-a cucerit întru totul. Dacă te-ai săturat de părul deteriorat, iar măștile și produsele de stilizare nu te mai ajută deloc, Nashi Filler Therapy este soluția potrivită pentru refacerea firului de păr în profunzime. Tratamentul Nashi Filler Therapy a fost conceput pentru femeile cu par uscat, deteriorat și cu vârfuri despicate, care vor sa isi recapete sanatatea si stralucirea parului imediat. Parul redevine moale, matasos, strălucitor și plin de vitalitate. Rezultatele pot fi observate instant, imediat dupa tratament. Produsele miros extraordinar, iar experienta aplicarii tratamentului este un adevărat răsfăț. Acest tratament trebuie neapărat aplicat la salon. Acasă, poți continua procesul cu ajutorul unor produse de întreținere recomandate de specialiștii noștri pentru a fi sigure că tratamentul are efectul dorit pentru o perioadă lungă de timp. Aplicarea produselor Nashi Filler Therapy are loc în 3 pași și trebuie repetat lunar dacă vă doriți ca părul să se însănătoșească complet.

Pasul 1
CLARIFING SHAMPOO pH+

Este un șampon pe bază de extract de plante cu Aloe Barbadensis, care acționează în profunzime. Deschide cuticula firului de păr, curăță părul de toate impuritățile și pregătește firul pentru etapa următoare, de absorbție a substanțelor regeneratoare.

Pasul 2
LONG LASTING FILLER

Gelul reparator conține celule stem din plante, colagen, keratină și phytostaminal dual complex. Toate acestea au efect la nivelul profunzimii firului de păr. În plus, repară fibra capilară, revitalizează firul de păr, ajutându-l să fie mai puternic.

Pasul 3
LIFTING MILK

Este reprezentat de laptele calmant. Conține ulei de argan, ce oferă hidratare firului de păr, închide cuticula, păstrând în interior toate substanțele hrănitoare. Acest produs redă strălucirea și vitalitatea naturală părului.

Te așteptăm la răsfăț!

Locatie

Str  Bucuresti   78
400138 
Cluj-Napoca
Romania

Email

Telefon:

0742 021 031