Hair Styling

Zi de zi, cu pasiune si pricepere oferim servicii de ingrijire si infrumusetare a parului, folosind mereu cele mai inovatoare tehnici. La noi vei avea parte de o experienta completa, de la tuns la coafat de zi sau pentru ocazii speciale, vopsit, styling si tratamente cu produse profesionale care reconstruiesc structura firului de par.

Mani & Pedi

Manichiura si pedichiura reprezinta doua dintre cele mai importante aspecte ale unei femei, fiind cartea ta de vizita atunci cand vine vorba despre ingrijirea personala si este primul detaliu pe care cei din jur il observa la prima intalnire.  Blondy Beauty Salon iti pune la dispozitie o gama larga de servicii pentru manichiura si pedichiura, astfel puteti alege intre o manichiura semipermanenta sau cu gel. Indiferent ce iti doresti, unghii lungi sau scurte, french sau colorate, in combinatii simple sau indraznete, salonul nostru iti ofera posibilitatea de a avea o manichiura perfecta!

Make-up

“Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat”, spunea Yves Saint Laurent. Specialistii salonului nostru te vor ajuta sa ai un machiaj adecvat evenimentului, sa te simti increzatoare, frumoasa si speciala!

Cosmetica

Echipa noastra este pregatita oricand sa iti dea sfatul cel mai bun pentru frumusetea ta, iar serviciile noastre sunt variate: incepand de la pensat, vopsit sprancene, epilat,epilare definitiva, tratamente faciale si pana la aplicarea extensiilor de gene, pentru o privire mai patrunzatoare. Daca te-ai plictisit de forma sprancenelor tale sau ti se pare ca acestea nu ti se potrivesc , vino cu incredere la noi. Garantam ca acestea se vor potrivi fizionomiei tale si iti vor pune in valoare frumusetea.