POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Regulamentul 2016/679/UE privind protecția datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation – GDPR) are ca scop protejarea drepturile persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și să reglementeze circulația acestora.

SC BLONDY EXPERT SRL, persoana juridica cu punct de lucru pe Strada Bucuresti nr 78 Cluj-Napoca, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/2014/2012 si cod unic de inregistrare 30477681, este un salon de infrumusetare care funcționează în conformitate cu legile din Romania.

CE DATE COLECTAM DE LA DUMNEAVOASTRA?

Nume și prenume
Adresa e-mail
Număr de telefon


CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.

Situațiile în care Blondy Beauty Salon va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

- Înregistrare fișei de client pentru efectuarea programarilor
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a înregistra o fișă de client unde să avem istoricul programărilor dumneavoastră si a tuturor ședintelor efectuate. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional. De asemenea, în timpul utilizării platformei www.blondy.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

- Trimiterea sms-urilor
Scopul de prelucrare a datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre programarea efectuata, de marketing direct și publicitate ocazional.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

- Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
- Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
- Servicii de trimitere SMS – numărul de telefon;

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis ne puteti contacta la adresa de mail [email protected] si/sau nr de telefon 0742 021 031.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC BLONDY EXPERT SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim !
Blondy Beauty Salon

Locatie

Str  Bucuresti   78
400138 
Cluj-Napoca
Romania

Email

Telefon:

0742 021 031