Blondy Beauty Salon a fost infiintat in anul 2010 , din dorinta de a oferi servicii de calitate si pentru a satisface cele mai mari exigente ale clientilor, intr-o atmosfera calda si primitoare .
Salonul a fost preluat incepand cu luna noiembrie 2019 de o noua echipa de management, care incearca sa duca experienta oferita la un alt nivel, sa speram mai bun.
Suntem atenti la detalii si incercam constant sa imbunatatim serviciile oferite, drept urmare , echipa noastra este formata din specialisti cu talent si mult suflet, oameni care iubesc oamenii.
Aceasta inseamna ca la Blondy Beauty Salon, intotdeauna vei gasi ingrijirea , calitatea si rasfatul de care ai nevoie intr-o atmosfera degajata, relaxanta, vesela si intima. Vei fi pe mainile unor oameni care iti zambesc pentru ca se bucura sa te vada si al caror suflet se umple de bucurie atunci cand pe chipul tau apare un zambet de fericire si multumire.
Intreaga echipa Blondy va fi bucuroasa sa te cunoasca si te asteapta cu drag in salon, pentru a putea duce calitatea serviciilor si a experientelor tale la un alt nivel!